Ad

Slider

Kamp ve Piknik Keyfinizi Artıracak Öneriler


  1. Ahşap Katlanır Sandalyeler Kamp veya piknik yaparken konforunuzu artıracak ilk önerimiz ahşap katlanır sandalyeler! Bu sandalyeleri kamp yaparken, piknikte veya günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Su itici oturma kumaşı sayesinde yazın plajda da kullanabileceğinizi unutmayın. Eğer pratik ve yer kaplamayan ekipmanları seviyorsanız, ahşap sandalyeleri mutlaka denemelisiniz.

  2. Emaye Kupa ve Kaseler Kamp ve piknik keyfinizi artıracak bir diğer önerimiz emaye kupa ve kaseler. Kamp yaparken yemek yapmayı sevenler için vazgeçilmez olan bu ekipmanlar, ocak, fırın ve köz üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Emaye kupa ve kaselerle kamptayken lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

  3. Katlanabilir Matara Sıcak yaz günlerinde suyunuzun ısınmasından şikayet ediyorsanız, bu önerimiz tam size göre! Minimal tasarımları ve katlanabilir yapısıyla mataralar, bittikten sonra çantanıza kolayca sığar ve yer kaplamaz. Su sıcaklığını uzun süre korumak için mataranıza termal kılıf ekleyebilir, örme taşıma askıları ile kişiselleştirebilirsiniz.

  4. Besler Şifa Yazlık Bakım Ürünleri Kamp veya piknik günlerinde uzun hazırlıklar yapamıyor ve büyük boy ürünler taşımak istemiyorsanız, Besler Şifa Yazlık Bakım Ürünleri serisi yanınızda olmalı. Seyahat boy güneş koruyucu krem, nemlendirici krem ve tazeleyici sprey, kamp yaparken işinizi çok kolaylaştıracak ve yanınızda rahatça taşıyabileceksiniz.

  5. Termal Çantalar Son önerimiz ise kamp veya piknik yaparken işinizi kolaylaştıracak termal çantalar. Sıcak veya soğuk tutmak istediğiniz ürünler için tasarlanan bu çantalar, kampa, sahile ve pikniğe giderken vazgeçilmez olacak. Termal çantaları kullanmaktan büyük keyif alacağınıza eminiz ve farklı renk seçenekleriyle de tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Bu önerilerle kamp ve piknik keyfinizi katlayın!

Besler Şifa, Bitkise Kozmetik ve Doğal Yaşam Ürünlerini İnstagram vitrininden yada Trendyol mağazamızdan temin edebilirsiniz. 


Besler Şifa, Bitkise Kozmetik ve Doğal Yaşam Ürünlerini İnstagram vitrininden yada Trendyol mağazamızdan temin edebilirsiniz. 



0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mega Menu

blogger
© www.beslersifa.com | Her hakkı sağlıklıdır.
Coded by @suleymancetinx | ile yapılmıştır.